Każda wiadomość zawiera link do rezygnacji jednym kliknięciem. Wysyłamy tylko kilka wiadomości dziennie i nic późno w nocy — ważne zmiany dotrą rano.
Masz konto? Wybierz powiadomienia na swoim koncie