בכל הודעה יש קישור לביטול בלחיצה אחת. לא נשלח יותר מכמה הודעות ביום, ואין הודעות בשעות מאוחרות בלילה; שינויים חשובים יגיעו בבוקר.
יש לך חשבון? בחרו התראות מהחשבון שלכם