Κάθε μήνυμα έχει σύνδεσμο διαγραφής με ένα κλικ. Δεν θα στέλνουμε πάνω από λίγα μηνύματα την ημέρα, ούτε τίποτα αργά το βράδυ, εκτός από σημαντικές αλλαγές το πρωί.
Έχεις λογαριασμό; Διάλεξε ειδοποιήσεις από τον λογαριασμό σου